Friday, May 8, 2009

CROCS

Ada x sesiapa yg memakai kasut atau sandle CROCS....??

apa yg ISTIMEWAnya kasut CROCS ni...??

iena TAG nama2 di bawah tuk jawab soalan di atas...keh3...

  1. mommy dania
  2. kak kirana
  3. ummi nawfal
  4. m.i.o
  5. kak munira
  6. kak fid
  7. sesiapa yg sudi...hihi

5 comments:

kirana said...

HAHAA
TAK PAKAI..SBB TAK MASUK NGN JIWA AKAK :p CEH

mama uzma said...

jiwa mcm mana tuh...??
keh3...

flower said...

ohhh.. yg nie la ye yg iena baru beli??
flo nak try beli yg btutup... tp tkt x pakai lama.. kang membazir..
nak cari yg sandal nipis mcm g toilet tuh.. kat GM flo ada ckp.. ehhehee..

MommyBard said...

hye.. saya ader gak kasut crocs. sepanjang pregnant 9 bulan pakai mmg selamat rasa rasanyer.. tak licin..n kaki mmg x sakit.so, rasanya sepanjang pregnant mmg tak der la masalah sakit tumit kaki.mmg sebelum ni suka beli gak brand yang untuk tak sakit kaki kononnyer mcm scholl,clarks but rasanya crocs is da best.already own 3 pasang...

m-i-o said...

APAKAH?

macam mana nk jawab ni ek...

err, tak pakai, tak beli...tp comel & comfortable nampaknya:)