Saturday, May 2, 2009

PORT DICKSON...

Cuti panjang tiga hari ni mmg kami da putuskan tuk bawa uzma bercuti di port dickson(PD)...asalnya kami tempah kat ILHAM..last minute PNB nak guna dan dorang terpaksa cancel tempahan kita org..dan last minute tu jugak la kami mencari tempat baru...kira bernasib baik kami dapat di glory..itu pun bilik yg mahai...almaklum musim cuti..orang pun ramai la...
Yang x berapa nak bestnya..uzma x berapa nak sihat...dia batuk2...tapi mcm mana pun uzma tetap TERJUN kolam...hehhee...suka btui dia mandi kolam...tak padan ngan x sihat...seronok kami tengok..
ok..nanti akan ku up date lg cerita cuti2 ku bersama anak kesayangan kami sekeluarga ni...skang nak melayan big boy uzma bermain...

No comments: