Saturday, May 30, 2009

TQ2...MOMMY DANIA

Huwaaa...........terharunya....ada gak org yg mengingati diruku......MOMMY DANIA...tq  sangat2..




1. Copy badge "Blogger Friendship Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

Anugerah ini di berikan pada iena oleh MOMMY DANIA.Seorang mommy yang manis dan lembut orangnya memiliki seorang PUTERI yang sangat comel dan bijak...Iena suka baca blog MOMMY DANIA kerna cerita2 nya yg agak menarik minat iena tuk membaca..lagi2 bab shopping&food..hihi..Iena doakan dania cepat2 dapat adik...amin...

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag)

  • Balik dari KLCC..trus buka blog..rinduuu....duk baca2 blog MOMMY DANIA...ohh terharunya...namaKU tersenarai jua...TQ2...(over tul...)
  • sebelum membikin TAG ni..iena tgh makan kerang rebus...hmm mmg layan..
  • Esok kena itut En Abg ke MAJLIS member dia...hmm mcm bohsan jee..
  • Kalau kena SEMPUT iena suka makan ais cream vanilla..nak2 yg MC'D nya...woww lega rasanya tekak ini....
  • Hobi yang paling BURUK...asal KELUAR berjalan..ada saja yang nak DIBELINYA...aduhh..cuba2 buang tapi PAYAHnya laa...
  • Iena kalau marah...mmg akan diam je...pastu nak2 umah BERSEPAH...ngan sekelip mata umah menjadi BERSIH...
  • Iena ada banyak koleksi barang mekap...tapi iena x pandai2 gak bermekap...huhu...
  • Sebelum uzma tido...iena mesti bermain berguling2 atas katil bersama uzma...iena nak uzma tido dalam emosi yang gembira..bukan bersedih....
  • HIJAU.....aduhhh...iena mmg suka warna HIJAU...nak2 yang HIJAU pucuk pisang...cantiknya....
  • Bila agaknya MESIN jahit iena di dalam STOR itu akan BEROPERASI semula...(.....???)
  • Disebabkan x nak MEMBAZIR...minyak wangi Salvatore Ferragamo telah diberikan kepada mama iena...hihi..ok la tuh kan...(cukupkan 10...tadi taip2 sampai lbih 10 lak..x sedar..keh3...)

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda. The Blogger Award Friendship goes to:(iena x ramai kawan la...x cukup camne??)

  • Kak Kirana - tgh tunggu hadiah dr akak nih...hahahaha
  • Kak Yan - kenal disebabkan contest seiras tu...
  • Kak Munira - macam2 ada dlm blog nya...
  • Kak Miz Ieda - salam kenal

yang lagi dua orang...sesiapa yang sudi...silakan ye...

No comments: