Wednesday, July 22, 2009

~~MAMA UZMA NAK BG HADIAH ~~

hadiah ayah

Hari ni TERBUKA hati nak bg hadiah kat kengkawan.....

TAPIiii...................

KHAS untuk ibu/mama/mommy/mak yg tgh sarat mengandung sahaja....

HADIAH untuk baby boy & girl....

No akan di beri..bila TARIKH DITUTUP...No akan dicabut dan No YG naik TU LAH yg akan menerima HADIAH tu....hmm paham x....??klu x paham leh tanya ekk....

mcm biasa mesti la ada syaratnya..

1. Add blog MamA_Uzma di bloglist anda dan menjadi FOLLOWER Mama_Uzma

2. upload GAMBAR letakkan disidebar kiri blog anda

3. Tinggalkan KOMEN DI ENTRY ni....No cabutan akan di beritahu...

apa2 iena akan update lagi....

last 22hb....
sebar2kan ye...tq2.......!!

33 comments:

Liana said...

kalo tak peknen tak boleh lah yer... sob...sob...

mama uzma said...

Liana :
hihi...x leh le...jgn sedih2...nnti wat contest lain lak

baBe_ieza said...

mama_uzma, saya dah buat aper yang disuruh...kalo ade2 aper yang miss, bgtau saya yer..

lawatlah blog saya ...ne link die

http://mahligaicintaku.blogspot.com/2009/07/contest-lagi.html

Honey said...

Kena preg lg lah cenghini ... Aisehhh

Puan Iza said...

hehehe..kebetulan tgh preggy nie....

erm, yg gambar nak letak kat sidebar tu gambar hadiah wana kuning tu ke?

Mamamanja said...

peknen lemak leh x join? hehehe

sygDsyg said...

ala ... nk la jugak msuk ... tpi kita mcm liana gak lom bwk perOt ... eheheh salam kenal ye iena ... pasni wat contest psl anak yg da melasak lak k ... hihih

mama uzma said...

baBe_ieza :
tolong letak gmbar hadiah kuning tu kat sidebar awk ye...tq...

honey :
keh3..leh gak..!!

Puan Iza :
tunggu apa lg...join la....

iya letak hadiah kuning tuh..tq...

mamamanja :
next time kita wat lemak sape pling byk ek..haha....

sygDsyg :
insya'allah...
leh dipertimbangkan...tq...

adianiez AIDA said...

alamak... topik pregnant lagi...
adus... mcm menggalakkan pregnant tu terjadik jek... hi hi hi...
aduhai...

danial said...

mama uzma,
dah memenuhi semua syarat

harap dapat jengan
www.mdanial.blogspot.com
memang tengah sarat anak kedua a35 minggu ni :D

terima kasih
nanti beritahu nombor cabutan ya

mama uzma said...

danial :
ok..mama_uzma dah terjah...tq..!!

baBe_ieza said...

mama_Uzma:saya da letak gambar hadiah kuning tu dekat sidebar..sila tgk balik yer...

Puan Iza said...

Mama Uzma, iza dah join. Harap memenuhi syarat2.....sila check yea...

kirana said...

wehhh tak aci..
akak nak letak belon dalam baju lah..ehhehe pastu bgtau peknen 7 bulan..aci?

mama uzma said...

baBe_ieza :
kita dah terjah...lulus....!!

Puan Iza :
ada note tuk akak...tq ya...

mama uzma said...

kak kirana :
keh3...jgn le mare...
nanti iena wat contest yg akak
leh join ye...hihi...

Puan Iza said...

mama_uzma....akak dah buat N3. nnt tgk yea...

Mrs.Anne said...

salam mama uzma..nak join ni.. :)
my link:- http://nwishingstar.blogspot.com/2009/07/mama-uzma-blog-giveaway.html

thank u

Nurulhuda Abu Bakar said...

hehe.. kita tak temasukla yg boleh join contest ni.. =)

sweetfiza said...

hai mama uzma...
dah buat dah keje umah semuanya...

leh la wat spot check nanti..
kot2 ada yg x betul ke...

harap2 leh la menang...
hehehhe...

UmiHariZahin said...

salam.. ala, baru jerk lepas bersalin bulan 1 ... ermm... tak berpeluang nak join this contest... tapi, akan dtg ada contest lain lagi kan.. huhuhu..

Ena Qaisya said...

salam amam uzma...
disebabkan akk peknen so nak masuk r, manala tau rejki baby kan...
akk dh jd follower dan dh link blog mama uzma...cuma tak fhm gambar pe yg perlu di uploadkan dan entry akan diletak esok.. thanx

sweetfiza said...

mama uzma ...tak dpat apa2 nombor pun lg ...
huhuhuh....

Ena Qaisya said...

HUHUHU KITER PUN TAK DPT NOMBOR GAK HUHUHU

mama uzma said...

No...lum kuarkan lg..
20hb baru wat N3...dan 22hb baru umumkan sapo yg bertuah tuh..

harap maklum ye...

CT said...

alaaaaaaaaaaaaaaaaaaa x dpt joinnnnnnnn huhuhuhuhu

zue @ annaleeya said...

iena.. akak x peknen xleh join la... x aci.. huhuhu..

joegrimjow said...

klu akak yg ngandung?

ZiE FauZi said...

salam terjah...huhuhuhu...nak join la this giveaway...kebetulan tgh preggy ni.. tggu masa nak meletup jer..heheehehe..belum terlambat kan..
apa2 nanti gi tau la yer...


http://fztogether.blogspot.com/2009/07/mama-uzma-giveaway.html

AmiYs said...

salam

nak join gak.. hehehe... ke dah terlambat ek.. huhuhu...

kita dah buat ikut rules tu...

kita tgh preggy baby boy...

http://amiys-halusinasi.blogspot.com/2009/07/saya-mau-hadiah-ngeeee.html

Yan said...

sy akan preggy tahun depan.. hahaha boleh kire dak?

Putra Mama said...

mama uzma, sy br peknen 7 minggu.. x dikira sarat ker?? leh ker join??

mummYaeesh said...

klu yg baru plan nak preggy aci tak..ahahaaha