Thursday, August 4, 2011

alhamdulillah...dah setel.....!!

Alahai...rasa bersawang rumah comelku ini....makin hari makin malas nak update blog..lagi2 klu dah log in FB iena azman/zahra petal shop...mmg la harapan nak log in blog tu tipis...hihi...leka n dan2 la masa tu terhad je rasa....(alasan lbih..)


Ok lah,nak gitau hal shopping mopping brg anak2 tuk raya kiranya dah setel...nenda dan tok ayah pun byk shopping baju n suar tuk cucu dorang...papa n mama dorang senyum lebar jelah..hihi..rezeki jgn ditolakkan..Alhamdulillah...walaupun hanya kasut Uzma dan Zahra blum ada lg...kira dah ok lah x yah nak pikir sgt dah...hmm bab baju kurung Zahra,x risau sgt sbb Iena jahit sendiri..bab baju melayu Uzma dah booking siap2 tuk antar tempah kat tempat biasa...tinggal beli kain je x sempat2...konon bz la sgt...


Ok...itu je nak cita...ahaks...!korang mcm mana lak...??dah setel belum...??mesti banyak gakkan beli....setahun skali...tp shopping hari2 yer dak...hihi

No comments: