Sunday, November 6, 2011

kami diuji lagi

Iena x sempat lagi nak update crita macam mana Zahra jatuh tangga..dah lain plak yg jadi pada Nur Zahra...lg skali kami di uji bila Zahra tiba2 demam panas n muntah2...kami trus bawak Zahra ke Hospital Ampang Puteri bila tgk keadaan Zahra yg semakin lemah dan panasnya tinggi....


Hari pertama Zahra dispital keadaan zahra amat2 merisaukan kami semua...lagi2 iena..iena yg jaga dia seorang..en abg x dpt cuti...demam Zahra tak kebah2...setiap 4jam nurse dtg check suhu tak 39.6-40..ada satu masa tu tiba2 zahra menggigil2..bibir..tangan dan kaki dah biru...menangis2 iena panggil nurse...dorang check suhu dah 40 lbih sedangkan baru 2jam sbelum tu zahra dibagi ubat bontot...Ya Allah..sesungguh kami amat2 takut waktu tu..apa yg boleh kami buat..hanya buka baju zahra dah tuam zahra ngan kain basah berharap panas zahra menurun....


Hari ni...kami masih dispital...beraya dispital...kami redha semuanya pasti ada yg terbaik...yg kami berharap Zahra cepat2 sembuh dan ceria seperti selalu...percayalah x ada parents yg sanggup tgk keadaan anak mereka selemah ini...kawan2 tlg doakan sama ye....