Tuesday, April 14, 2009

BIRTHDAY PAPA (1004)










Wahh bulan 4 ni mmg bulan mengeringkan....mula2 mama iena..ni suami..hari ni adik lelaki..29hb adik pompuan no2...huhh...mmg kering...masa birthday papa kita org smbut biasa2 je..sbb hari kerja....hari sambut tu baru gi mid valley dan sambut kat secret recipe....

yg bestnya...birthday org lain...org lain yg shopping sakan...sape lagi klu bukan bigboy kita org...Muhammad Uzma.....masuk mothercare...sempat lagi sapu baju 2helai..seluar mandi..bedak pun jadi...geleng kepala papa dia..keh3....dah tu jalan punya jalan...papa nak bodek mama..nak blanje kasut crocs...pegi la butik crocs...cari2 tapi x de yg  berkenan di hati...x jadi la beli...last2 my hubby belikan kasut clanks tuk Uzma...huhuhuu....dapat lg...!!anak2...

waktu try2 kasut tu Uzma x duk diam..suka btui dia...tp yg klakarnya..bila pandang muka yg tlg pakaikan tuk dia tuh...nak senyum pun x jadi...sabar jelah..nak yg lawa2 aje...pandai2..ikut sape lah ni...mama ke papa...rasa mama dia baik2 aje..keh3.....

sampai ke malam kami berjalan...my hubby cakap dia bahagia sgt...walaupun konon2 smbut birthday dia tapi org lain dapat habuan...dia x kisah..janji tgk kami anak beranak seronok...gelak ketawa....Ya...mmg kami bahagia sgt2....syukur pada Allah.....

1 comment:

najmi said...

happy birthday muse....
bahagia ko skang...