Tuesday, June 30, 2009

crita hari tuh

Huhu...akhirnya leh gak upload GAMBAR2 ni....dari semlm mencuba tapi x tau la apa sbbnya...x bleh dan slow sgt...TENSION dibuatnya...

Ahad lepas kita org ada 2 jemputan kat area Gombak..satu tu kawan forum en abg..satu lagi kwn forum iena...

masa kat umah kawan en abg x snap gambar pun...hmm mcm bosan dan x bape nak selesa...masa kat umah kawan iena baru la syok..dan uzma pun seronok duk umah kawan iena tu yg iena panggil ALONG.....

Sementara tunggu MAJLIS bermula kita org apa lg...BERGAMBAR lah...tenguk jelah AKSI2 uzma...dia mmg x kisah org...dan akan wat hal sendiri klu dia mmg SELESA kat TEMPAT tuh..


Bersama ngan Tuan umah ALONG yg kecik molek tuh...dan kakwong..ni kawan iena dlm forum GM...ada yg x dtg lg...x sempat nak jumpa dorang...






comel je uzma naik ni...dan mcm best je klu uzma adakan syg....tak pe2...BIRTHDAY uzma x lama je lg...nnti uzma minta kay tok ayah yg lagi besar eh..hihi....

1 comment:

zura said...

owh...nk mnta kt tok ayah ye???? mna boleyh..beli guna dwit cndri..hehehe