Sunday, July 19, 2009

hantu DURIAN

DURIAN....!!
iena klu nampak durian mmg menjerit punya la..mmg suka sgt...!!Iena leh makan berbiji2 tanpa henti..klu makan mmg x kisah org lah..iena menikmati ngan penuh perasaan..hahaha....masa ngandungkan uzma pun iena x de masalah tuk mkn..layannn...seMALAM en abg belikan 2 biji...aikk 2 biji je..mana cukup..x puas langsung...tapi hargai sgt2 sbb nak gak dia belikan..sanggup gak la dia menahan bau dlm keta..nasib baik x mabuk..keh3...

Klu nak tahu..iena berPASANGAN ngan org yg TAK MKN DURIAN..sape lg..EN ABG la...Hmmm mmg x SENTUHnya langsung..klu iena dah SETEL mkn..dia siap PESAN,basuh tangan mulut BERSIH2..dia x sanggup nak bau katanya...hahaha...minta2 uzma nanti suka mkn durian..ada GENG la mama...hihi....


Pssttt : buah yg bermusim je...yg x musim yg jual merata2 tu..X LAYANNNN...

5 comments:

Nur,Nura, Nurad, Yani said...

sedapner...saya teringin jugak nak mkn durian. dah dekat 3 thn tak mkn ni. hhuhu. tula dugaan duduk jauh ni. My hubby pun tak suka mkn durian. abah saya siap ada kebun durian sendiri. bila tiba musim mmg banyak.

MiszMama@Haslinda said...

tak sabar nak balik kampung..nak makan durian..tapi sempat lagi tak? mcm dah end season je.

mama uzma said...

Nur,Nura, Nurad, Yani :
alaa...siannya awk...sabar yee...
hihi..husband kita sama la ekk..

MiszMama@Haslinda :
klu takut x sempat..kat sinikan ramai yg jual durian kmpung..hihi

Puan Iza said...

sedapnya iena durian tu...akak pun suka gak durian nie...tapi skang tak leh nak mkn byk sgt sbb tgh peknen kan....

neezareef said...

selagi ade musim layan duyan smpai muak