Thursday, July 23, 2009

jangan JELES yee

Pagi tadi dlm kul9 kami 3 branak kluar(bukan gi JCARD DAY yee..)tapi bwk uzma gi PAKAR..cheak asma dia...sbb dah 3 mlm uzma tido x lena...kerap kena..

Dah SETEL semua urusan uzma..kami pun balik..en abg perlu masuk ofic..tapi tgk jam awal lg..mula la aku tergedik2 ajak en abg pergi ke JUSCO....hahahaa...dan x sangka lak en abg meLAYAN permintaan ku...en abg cuma pesan jgn lama2...ok jgn JELES yee...hahaha...

Sampai je sana trus pergi tempat PERMAINAN...Ohh x berminat la nak beli baju2 uzma kat situ..SORI...cari2...pilih2....hihi..tgk la apa yg sempat kai beli dlm masa setengah jam..kemudian kami terus bayar dan balik...ok x...??
*
*
*
*
*
*
V



mcm pampers ni pun x la murah sgt..tapi beli jelah..mmg uzma pakai pampers ni pun...klu puting event tu trasa la urah skit..hihi....




mainan ni dapat la 10% less..ok lah...dari x de kan...nanti uzma da main kita tepek gambar ekk....


pstt : mama iena mmg klu JCARD sanggup cuti..kul8 dah terpacak sampai la JUSCO nak tutup blum balik lg..mmg tiap2 tahun mcm tu..patutnya JUSCO kena bg ANUGRAH tau kat mama iena...hhahaha.....

9 comments:

MommyDania said...

tu sure dlm cctv ada je muka aunty ye. jgn marah ahhhh

Liana said...

wa.wa..wa...bestnya gi jusco... Lama tak ke jcard ler.. bila lah boleh pergi yer...

azie said...

amboii!! sakan no! hi.. singgah jap!

Puan Iza said...

bestnya gi jcard....

zura said...

smapai skunk (10.35p.m) xbalik g..huhuhu seb bek x ikut..

mama uzma said...

MommyDania :
hahaha...btui3....pandai akak...

Liana :
best pada yg suka shopping baju anak kat situ la liana...
nape awk x gi...??

azie :
salam kenal...
alaa..mana ada sakan..biasa jee...

Puan Iza :
akak...x best la..penuh..!!

zura :
kan aku dah kata..mcm x kenal je ko ni..

Ibu Ayra said...

byknya shopping...

Siti @ nurie said...

wah wah..kasi shopping rupernye..kalau siti lak, bila tgok jusco kat johor ni, aduhai...sesak nafas nak berjalan..beso sgt..tak larat langsung nak bershopping...

sujaihah said...

heheh..akak tau sbb baca blok akak la ..mlm tu wan beli gak mainan ni di tempat yang sama(jusco wangsa maju kan?)...hahahha

sbb dgr ader sale..rupa2 member days..thanks 4 da info...