Monday, July 13, 2009

korang MARAH x...??

Iena x tau nak cita macam mana....Hmm..ptg semalam gi ISETAN..shopping brg Uzma skit...korang nak tau apa yg wat iena marahh.....!!


Iena dukung Uzma..sbb Uzma mmg x nak duduk dlm keta dia...En Abg depan skit dari iena sbb dia bwk keta Uzma....tgh elok2 jalan...ada pasangan ni..berjalan mata pandang lain badan ke arah lain..yg laki dia yg bwk HELMET smpai 2biji badan dah la BESAR....!!leh LANGGAR iena..dan iena & uzma hampir2 JATUH...!!!!

Laki tuh bleh wat SLUMBER je...iena apa lagi...menjerit "WOII....!!" bini yg muka x bersalah "Ehh..SORI2...!!"(alaa2 mengada2...)iena x puas hati la...iena mmg marah la..iena sound ngan nada yg kuat..."SORI2...!!AKU NGAN ANAK AKU DAH NAK JATUH DIBUATNYA..!!" yg bini ni dia lak yg lbih angin ni menjawab..."Hai..org dah kata SORI...SORILAH...!!"(ngan muka x bersalah..laki dia lg hampeh..!!) iena jawab blik..nada yg lagi keras..."SENANG LA CAKAP SORI..CUBA KLU KENA BATANG HIDUNG SENDIRI..APA LAK RASA...??!SENGAL....!!" pastu dia tarik tangan laki dia gi arah lain...

Entah la..iena pun x tau nape iena HOT sesangat....!!sbb kenangkan iena dukung uzma dan KAMI mmg nak JATUH...iena sampai terkontrol2 kaki nak imbangkan badan..klu x mmg JATUH kita org semalam..dan wat iena tambah HOT...laki tuh skit pun x tunjuk rasa BERSALAH dia...yg lbih2 bini dia lak....Eee GERAM lah....nasib baik x merosakkan MOOD nak bershopping...huhh....!!

11 comments:

MiszMama@Haslinda said...

dah memang org takde perasaan, ckp ape pun tak dengar.. yang penting mood shopping maintain..

Segalanya disini said...

manusia ni mmg mcm mcm perangai..sian ina n uzma..

monamie said...

klu mona...mona marah gak.
sbb mula2 lagi org tu dh buat muka eksen! klu awal2 dia terlanggar, then say sori cepat2 then mayb kt akan rs cool! ;D

Liana said...

Ini ler orang zaman sekarang! Tak reti bersopan! Sib baik tak jatuh!

kirana said...

berani gak iena sound hehe..syabas!

mamanoa said...

kalu i pun..sound jer...kalu i bukan woi lg da..BUTA APER...BESAR CAMNI PUN XNMPK...PERUT JER BESAR..MATA LTAK KAT PERUT AGAKNYER..
huhuh..ter OVER PLAK...

fatin said...

kalo org mcm tu xyah dilayan. tak civic lngsug.

E.L.I.Z.A said...

huh kureng asam punye jantan! geram la baca cite ina.....xde manner langsung..xpe ina..what goes around comes around

mama uzma said...

MiszMama@Haslinda :
hahaa...klu bab shopping mmg maintain..

Segalanya disini :
mmg sian tau..TQ ya..

monamie :
btui tuh klu dia nmpak rasa bersalah x pe...x la kita pun marah sgt..

Liana :
mmg nasib kami baik...alhamdulillah..

mama uzma said...

kak kirana :
kak iena bab babibkan kluarga mmg
pertahankan punya..dah x kira org keliling..hihi...nmpak je kecik..

mamanoa :
haha..terover lak ye...tu lah..klu marah mmg x sempat nak pikir nak cakap apa...yg mana terkeluar je..

fatin :
mcm ku kenalnya dirimu..TQ adikku..

E.L.I.Z.A :
mmg kurang asam...gula..garam..kunyit semua ada...!!bertuah ke tak la bini tuh ada laki mcm tuh..hmm...

azzamoro said...

kalau kite jadik macam eina pun, kite sound direct jerk... orang takde manners memang mcm tuh.. kene ajar..