Thursday, July 9, 2009

SUKAnya UZMA

Malam tadi KAMI keluar gi JUSCO berhampiran rumah disebabkan tekak iena yang TERINGIN sgt nak makan makanan JEPUN tuh...apatah nama dia...cuba sekali nak lagi la.....

Dan dah setel semuanya saje la bawak Uzma bermain kat atas...sampai lah KAMI terjumpa benda alah ini...ingatkan Uzma x suka..rupanya SUKA plak dia sampai marah papa dia angkat ajak balik.....Alahaii...ni la yg wat KAMI lemah...x SAMPAI HATI...

Kami BERDUA dah macam nak BELIkan sgt dah...tapi SABAR dulu....tgh BODEK minta UMMI(adik iena no 2)BELIkan tuk Uzma.....haha..."Ummi...macam mana...??ok....??"Alaa murah je....RM150++ je.....hihi.........sabar ye Uzma...


psstt : jgn jemu cuci mata tgk gambar Uzma yee....



8 comments:

miela77 said...

Alahai, seronoknya tengok gelagat Uzma bershopping...

azzamoro said...

ni la tricycle yang i nak belikan airyll..

samela..tengah bodek2 my siblings untuk belikan dia for birthday..hehe

MaMaQaYPo FaMiLy said...

SUKA NYER HATI UZMA KAN? LEH KAYUH2 BESKAL... :p

Siti @ nurie said...

betul ker rege dia 150++++?...mia pun bab jumpa mainan ni, mmg dia gian..tapi, sebolh2nyer kitaorag tak kasi dulu..kang tak naka balik pulak....alah, si uzma ni cutelah....ltk jelah gmbr dia bebanyak pun...

MommyDania said...

alamak uzma, kaler pink ka??

mama uzma said...

miela77 :
hihi...mmg seronok tgk...
tu yg x sampai hati klu x beli...

azzmoro :
bodek jgn x bodek...
sure dapatnya...

MaMaQaYPo FaMiLy :
uzma klu dia suka satu benda tu mmg dia akan happy..lain klu dia x minat..dia wat dek jee...keh3

mama uzma said...

siti @ nurie :
A'ah tu la harga yg paling murah yg iena jumpa takat nih...saje je letak uzma kat situ nak amik gambar send kat ummi dia...hihi...

MommyDania :
tu je warna yg lembut skit...ada satu tuh hijau kuning terang sakit mata...lagi pun blum beli lagi...eksen je baru...hihi

Puan Iza said...

ooo uzam nak tricycle tu tu yea....
cepat2 suh ummi belikan yea....:-)