Wednesday, July 8, 2009

BERDEBAR PLAK...

Malam tadi dlm kul8 iena dah sibuk2 ajak en abg gi pejabat pos..nak pos hadiah tuk pemenang2 iena..yelah..hadiah tu iena lum balut ngan kertas minyak lagi..tu gi awal takut kelam kabut....

Alhamdulillah..semuanya dah SETAL tadi....Sori ye lambat.....

Dah jadi kebiasaan...seblum tido iena mesti STUDY blog kengkawan dulu...belek punya belek...baca punya baca..terkejut gak baca N3 dari blog MAMA AQISH.......mengenai ada orang yg x puas hati ngan HADIAH yg dia trima masa menang contest anjuran dari MAMA AQISH....

Baca punya baca...iena jadi berdebar plak...mcm mana lak ngan penerimaan pemenang2 iena nanti..apa lak kata dorang pada iena nanti..............

Jadi sebelum apa2 jadi...iena mohon la pada yg nak join apa saje CONTEST...jgn la LETAK HARAPAN YG TINGGI TUK SEBARANG HADIAH JIKA ANDA MENANG....kena INGAT tujuan contest tu dibuat...dan tujuan kita JOIN contest tu.....ini kan hanya tuk memeriahkan blog penganjur dan meramaikan lagi kenalan...jadi rasanya x perlulah ada rasa macam ni pastu siap buat N3 RASA KETIDAKPUASAN HATI tuh...sblum kita wat apa2...kita kena pikir perasaan org lain juga...

Untuk mama aqish....sabar banyak2....jgn la merajuk sampai nak private blog mama tuh...huhu

11 comments:

azzamoro said...

for me, kalau i masuk contest, i tak kisah ngan hadiah, asalkan i menang.. hehe

Umi Nawfal.. said...

xpe.. rilek la iena.. mmg susah nak puaskan hati sumer org..

** Perfect Love ** said...

ala.. hadiah tu tak kisah pun. Yg penting dpt kenal sama2 blogger kan!! Tuan rumah nak anjur contest pun dah cukup baik.. ;-)

Puan Iza said...

bagi akak....mask contest nie utk suka2 jer....bukan nak hadiah sgt pun....just nak mengeratkan lagi hubungan kan.....:-)

Liana said...

hehehe...Ummi terima seadanya. Bukan senang nak dapat benda free kan? Sekarang nie semuanya kena bayar! hehehe... Itu pendapat ummi ler...

rieda96 said...

rambut sama hitam, hati lain2..

adianiez AIDA said...

da menang pun da kira bertuah.
cuba jadi org yg tak menang tu, telan air liur jek...
bersyukur... lebih baik ada dari takde...

iena... buat ler contest yg tak pregnant... hi hi hi... kalu camni, thn depan ler bleh aida join, insya'Allah... hi hi hi...

♫♪Cik Puan Mimi ♫♪ said...

iena, akak belum pun dapat hadiah. tu... tapi jangan risau, akak akan terima hadiah tu seadanya.. tak kisah kecik besar, tu dah rezeki untuk anak akak.. apa pun terima kasih.. banyak2 .. yang penting keikhlasan nak memberi, dan keikhlasan yang menerima..

mama uzma said...

THANKS untuk SEMUA....

HARGAI sgt2....

ni lagi SERONOK nak wat CONTEST lg nih...hihi...

Siti @ nurie said...

dia mesti dah srt kat mind dia yg dia nak hadiah aper...he he he...dia ingt contest anjuran pasaraya besar kot?...

faiz's mommy said...

kite dah dpt! terharu sgt! thank sgt! suke sgt2! seronok2! hubby kite punye la senyum smpi ketelinga! pasni xde ar die bebel lg: "blog, blog,blog!" than mam uzma!