Friday, September 4, 2009

** KAMI SEIRAS **

Nak join contest lagi...
kali ni CONTEST PASANGAN SEIRAS...
yang di anjurkan oleh SWEETMAMA di link
(http://miezaniera.blogspot.com/2009/08/contest-pasangan-seirasopened.html)
jadi mari kita memeriahkan contestnya..



Nak cita skit nape iena berminat join contest ni..
sbbnya..dari awal perkenalan kita org lagi..sampai la bertunang...
dah berkawen..,ni ada uzma..asal jumpa org yg baru kenal..
mesti kata muka kami sama..bila tanya apa yg sama..x leh jawab..
plak dah...!!masa bercinta..sampai org nak ngorat iena sbb ingatkan
En Abg tuh abg iena..keh3..klakar pun ada...org kata..muka seiras ni sejuk..
IA KE SEJUK EN ABG...??jodoh pun panjang...tapi tu semua kertentuan Allah..

Ehh jauh betul iena melalut...jgn mare empunya contest..
di bawah ni gambar tuk CONTEST SEIRAS...
gambar ni gambar tahun lepas..
tgh sarat ngandungkan Muhammad Uzma...
ni waktu berbuka puasa ngan ahli forum GM...


Md Mustaqim Bin Zait
&
Nur Azlina Binti Azman


`````````````````````````````````````````````````````````````````````````




hanya gambar selingan sahaja...

19 comments:

Intan said...

Gud luck iena...pernah gak dengar org kata "sejuk" kalo muka sama tapi still kita kena usaha kan jugak agar our marriage will succeed :)

Naff said...

Wahh..best kontest nih...muka u berdua memang sama laaa he he he

mama uzma said...

kak intan :
TQ..
betui tuh..mcm mana pun itu semua
atas tangan kita kan..



Naff :
sungguh ke..ngusik tuh...hihi

Mdm Lulu said...

wah...sama la muka u..muka i ngan husband x la sama sgt2 mcm u..god luck ye...

Siti @ nurie said...

wah wha....kaki bergmbr gak suami ina ni ek...kene suami siti,aduhai...susahnyer nak ajak bergmbr....

azzamoro said...

haahla. ade iras. good luck eina. harap ade rezeki eina untuk menang..:)

mama uzma said...

Mdm Lulu :
hihi..sama sgt ekk...
apa yg nmpak sama eh...??




Siti @ nurie :
haha...layankan ajee krenah
wife dia kot..

mama uzma said...

kak azza :
itu lah..harap2 kali nih
dapat la menang..x penah menang apa2 lg nih..hihi...

iedaLUVsham said...

beshhnyer, ieda takde gambo seiras, good luck k ;)

mama uzma said...

iedaLUVsham :
hihi...
cuba jelah ngan en abg
yg kat gambar tuh..

miezaniera said...

tq mamauzma join contest sy..gud luck ;D

shakeymirza said...

AAH LA INA..CAM SAMA JE...GUDLUCK...

faiz's mommy said...

semoga berjaya! mmg ade iras!

Softtouch [Hanim] said...

gud luck...sama tang bibir n mata lah iena..

mama uzma said...

miezaniera :
beri sokongan padu tuk kawan2...
hihi...



shakeymirza :
aikk...macam sama je ker...??
hihi...tq2...

mama uzma said...

faiz's mommy :
tq2...
harap gitu lah..
x menang apa2 contest lg nih..
hihi...



faiz's mommy :
tq2...
dah lama x nampak..

AshAnas said...

eh, eh... mmg seiras la... good luck!

10 said...

ye la... muka nk dekat2 sama la cam adik beradik gitu...
good luck yer...

adianiez AIDA said...

memang seiras!