Monday, September 7, 2009

SHOPP!NG part1





Seperti yg dirancang...
Jumaat malam Sabtu En Abg bertanya..

"Anje..esok nak shopping mana...??"

"B..kita gi MidValley jelah..kat situ byk
skit butik budak2..The Garden pun ada.."

"Ok syg..B ikut jee..."


Daku tersenyum manis..(cewahhh..)bertanya lg..

"Syg nak tabur bape byk untuk uzma...??"

"Beli je syg..bukan selalu...Anje tanya B..anje
tabur berapa...??"

Daku senyum dan trus menonton TV..hahahaa.....


````````````````````````````````````````````````````````

Sabtunya dalam kul 11 kita org gerak
ke Mid Valley...sampai je sana Uzma tgh tido..
bahagia la kejap..shopping tanpa gangguan...

Masa kat MOTHER CARE dgr suara En Abg...
"hahh tu dia..hero dah bangun...."

Alahaii...anak..kejapnya tido...
dgr plak sora En Abg lg...

"Eh Adik..sabar dik...kang jatuh..."
(En Abg kadang2 panggil uzma ADIK...)

Iena pun gi la kat En Abg tengok uzma....
dan korang tgk la sendiri apa yg uzma buat
ni firts time tau dia buat..hmm...dah ku duga...
uzma mmg akan bosan punya klu kena duk baik lama2...





Dah selesai shopping di Mid Valley
kami gi shopping kat the Garden..dah selesaikemudia
En Abg agak gi Hotel Putra KL tuk
tempah meja berbuka nanti..hmm mmg syok..x yah
pening pala nak pikir buka kat mana..dah tu gi Ampang Park
cari baju iena lak...dah dapat apa yg di inginkan..
kami gi KLCC...tujuannya En Abg nak carikan kasut
Adidas tuk uzma..tapi x de yg dia berkenan..iena amik
kesempatan tuk shopping brg iena...apa yg iena angkut...
hahahaha....tunggu part2 yee....

6 comments:

Mdm Lulu said...

amboi...dah shoppinh...mdm lulu lum lagi ngah pikir lagi kat mana nak shop..

genny da bomb said...

amboi..sakannya shopping ye hehhehe..borong jgn tak borong

AshAnas said...

waaa, dh shopping raya, bla la plk anas nak shopping nih, ummi abah asyik bz je, keje 6 hr seminggu...

Intan said...

Amboi iena, byk tpt p tu dlm satu hari! Siap ada part2 lak citer sopping mopping nie ye...ekeke...pompuan mesti tak leh lari dari benda alah nie kan ;)

mama uzma said...

Mdm Lulu :
hihi...pikir jgn x pikir...



genny da bomb :
x sangka lak kak genny baca blog iena...thanks a lot....

mmg borong x hingat punya..hihi

mama uzma said...

AshAnas :
hihi...
x pe..byk hariu lagi...
jgn cedih2 ekk





Kak Intan :
hahh..itu namanya dah plan awai2...
tu yg habiskan satu hari tuk shopping mopping...keh3...

betui tu kak..
dah nama pun pompuan...
mmg la bab perabih duit laki bagi
kat kita je kan...hahaha