Friday, August 14, 2009

:: khas untuk UZMA ::

Walaupun uzma x berapa nak sihat
tapi makan tetap makan
masih berselara spt biasa
jadi....


mama ngan semangatnya masakkan menu baru
khas
untuk big boy mama ni...
apa yg mama masak...??
jom kita tgk
*
*
*
*
*
*
V
tada.............ini dia..mama nak buatkan pasta yg sedap tuk uzma
cuba tgk betui2...setiap sebiji tu bentuk huruf2 & no tau..comelkan...??


rebus bg betui2 kembang yee...baru senang uzma nak makan...



taraa...dah siap..ni gambar iena dah gaulkan ngan sos sekali...layann...
sedappp..seronok tgk uzma makan...


6 comments:

** Perfect Love ** said...

buta camner tu...
ni yg express punya ke camner
nak gak try utk sara
sara skrg kena pelbagaikan makanan dia.
kalau hari2 bg bubur & nasik.. dia macam bosan gitu..
kecik2 udah cerewet pilih makan.. hihihi

CT said...

ner dpt pasta huruf2 n nombor2 ni? tak pernah jumpe pun...share plzzzzz

Puan Iza said...

iena beli kat mana pasta huruf2 nie? akak tak penah lak jumpa....

Softtouch [Hanim] said...

mana nk dpt pasta yg hruf2 tu, cutelah plak rase..nk tgk pack dia boleh?mesti uzma suka mkn tu, untie ni pun terliur je tgk ha...

mama uzma said...

** Perfect Love **

ehh...x jugak segera...hihi...
klu yg sos dia tu ada gak dia jual sekali...

betui tu dah kena ajar anak
makan mcm2..senang nanti..


CT :

ada kak kat bahagian baby...
x tau lak iena klu x semua tempat ada...brand HEINZ...selamat mencari..

mama uzma said...

Puan Iza :

kak..macam iena gitau kak CT..cari kat tempat barangan susu2 baby...kat situ la iena jumpa..



Softtouch [Hanim] :
hahahaa...tau x pe...
mmg kiut...nanti iena cuba letak gambar ye..