Sunday, August 9, 2009

Sweet Moments Baby Love 1st Give Away Contest

Ni 1st time iena nk join contest yg melibatkan En Abg sahaja..memeriahkan lagi contest "Sweet Moments Baby Love 1st Give Away Contest"....& menambahkan lagi kenalan.. :D  lgpun iena suka ngan contest ni sebab setiap aksi uzma begitu indah untuk kami..harap2 ada rezeki uzma kali ni.. amin... hehehe...







nama anda & pasangan....

:: Nur Azlina Azman & Md Mustaqim Zait ::


nama baby & umur....

:: Muhammad Uzma & 9 bulan::


bila foto nie diambil & di mana....

:: 5/11/08...di rumah  ::

kenapa pilih foto nie erk.....

iena pilih foto ni sbb ini lah diantara yg paling sweet moments..iena terlalu bahagia bila melihat kasih sayang seorang papa terhadap anaknya...seorang papa yg tiada pengalaman dengan rasa tanggungjawabnya memandikan uzma ketika uzma baru 8 hari..masih kecil & lembek lagi waktu itu..seblum pergi kerja & blik kerja papa lah yg mandikan uzma..papa lah yg menjaga uzma ketika mama dalam pantang lagi...waktu mama x berdaya di kala malam..papa la yg x tido malam menjaga uzma yg kerap menangis di awal pagi..dah tu..papa juga yg mencuci ketika uzma buang air besar..papa juga yang cuci muntah uzma...papa juga yg bangun tgh malam untuk panaskan susu badan jika uzma hendak minum...di awal kelahiran uzma mmg saat yg paling manis dan indah pada iena dan suami...sampai la kehari ini..segalanya indah bila bersama uzma..kami bersyukur ngan segala pemberian Allah... 


1) Copy logo yg kat bawah nie & letakkan kat sidebar blog korang bersama link 4love-diamond...
DONE

2) jadi followers kat sidebar di blog 4love-diamond...
DONE

3) pastu list kan blog 4love-diamond kt bloglist korang...
DONE

4) buat entry khas kt blog korang dengan tajuk "Sweet Moments Baby Love 1st Give Away Contest"....(tajuk nie jer yg diterima k)
DONE

5) letakkan foto korang suami/isteri, tunang or kekasih bersama baby....
DONE tp xper ke letak dua ni??? pilih la ye nk yg mana 1. kalo boleh nk letak byk lagi... huhuhu..

6) apa lagi yg perlu ada dlm entry korang????
nama anda & pasangan....
nama baby & umur....
bila foto nie diambil & di mana....
kenapa pilih foto nie erk.....
DONE

7) lastly, tinggalkan komen anda semua di entry saya berserta nama penuh, email & link korang utk saya view entry yg korang buat tue....senang jer kan...
DONE

8) tarikh tutup : 15 ogos 2009 (19 ogos 2009 pengumuman pemenang)....3 pemenang akan dipilih berdasarkan syarat2 mencukupi,foto & story yg menarik akan menjadi pemenang...

Rasanya dah memenuhi semua syarat yg diminta...klu ada2 apa gitau yee...sebelum tu..nak ucapkan terima kasih sgt2 anjurkan contest ni..dan kami doakan agar intan bakal melahirkan zuriat yg comel dan sihat..insya'allah...rasanya kita sebaya..apa2 leh la kongsi2..hihi...

8 comments:

Liana said...

semoga berjaya :)

Ibu Ayra said...

gudluck iena...

intanloveamir said...

hye...salam kenal..

thanx coz memeriahkan majlis yerrr...hehe

wah..cute nya baby tgh swim2..;)

pe2 pun...gud luck k!!!

Softtouch [Hanim] said...

gud luck yer..jarang org lelaki nk mndikan bb masa awal2 nu yer..beranilah papa uzma nie..

Norry said...

Bagus betul ayah Uzma ni ye.....

mama uzma said...

Liana & Ibu Ayra

tq sgt2...
mudahan rezeki uzma kat sini...
insya'allah...

mama uzma said...

intanloveamir :
thanks wak...


Softtouch [Hanim] :
tq kak..

itulah..en abg cita..anak2 buah dia x cukup 6bln dia x berani nak dukung2...ni kan plak mandikan..

tapi tu la..klu dah zuriat sendirikan..syukur sgt2..

mama uzma said...

Norry :
alhamdulillah...
syukur sgt2...minta2 ayah2 kat luar sana pun brani mcm papa uzma..sekurang2 kita sbg isteri gembira melihatnya...