Thursday, September 3, 2009

~~ RAYA ~~

Ramai gak kawan2 dlm blog ni dah cita mereka
shopping sakan tuk raya tahun ni..
tapi iena blum lagi...ada la skit2..tapi mcm x best...

Jadi malam tadi kita gi ambil baju melayu papa&uzma..
siapnya dah lama..tapi mmg saje ambil lambat2...
En Abg kata..ambil awal2 pun kan leh pakai...keh3..
Oppss..hanya beg je ye tuk tontonan..baju kasi rahsia
dulu...jgn mare...





iena nya lak...
ohh tidak ada lagi..masih mencari sbb
x de yg berkenan...tapi apa yg dihajat da termakbul..
apakah itu...org shopping sakan tuk cantik2 raya nanti..
iena lak...jeng..jengg..jengggg....

v
v
v
v

fon lama bertukar wajah...hahahaa....fon ni x sampai setahun lg rasanya..iena nak bg kat ayah iena..hihi...kiranya ayah pun raya pakai fon baru lah...ok la tu kan..

*
*
*
*
*
V
TARAAAAA

ini lah dia...iena seblum kenal En Abg mmg pakai fon NOKIA...segala keluaran baru iena beli..mmg family ngan yg mana rapat ngan iena tahu la perangai
buruk iena yg satu ni...x penah pakai fon sampai hancur lah org kata..hihi..







Psstt : minggu ni baru nak ajak En Abg shopping tuk raya...
yg lebihnya tuk HERO sorang tu laa...

6 comments:

my little family said...

tension la tgk org semua dah shopping sbb MA xshopping apa pun lagi..huhu

kirana said...

wah dia pon henpon baru gak tu hihi

akak baju raya pon tka beli lagik ni..ig tnk gi carik kat pkns shah alam..org kata lawa2 byk choices

Softtouch [Hanim] said...

samalah sy pun blum shopping raye laggi..mggu nie baru nk shopping...wah complete set lah iena raye tahun nie...ngan hp2 sekali tukar..:)

mama uzma said...

MA :
hihi..jgn tesen2...
nanti kita shopping sama2 ekk..


kak ana :
hihi..
kebetulankan..sama kita..

makcik iena ada yg duk shah alam..
dia pun ada cita yg kat PKNS baju lawa2...


Softtouch [Hanim]
shopping kat mana tuh...
hihi...raya ni sakan skit sbb ada uzma kan..

MommyDania said...

akak jgk dgn pon selekeh nih. kosa nak tukar2. hehehe..

Nuriman Shop said...

ko memanjang dgn tepon baru nyer... sib baik xtukar keta baru tiap2 tahun.. makin tipis rambut laki ko dibuatnyer.. hehehe...