Tuesday, October 6, 2009

bila En Abg merajuk

keh3
mmg klakar bila En Abg MERAJUK...
dia mmg la x de peluang nak merajuk
sbb blum sempat dia nak MERAJUK isteri
manis dia yg MERAJUK dulu...hahahaa


tapi mmg patut En Abg MERAJUK seMALAM
sebabnya iena x masak tuk DINNER kami
gara2 duk layan GAME di FB...
hahaha..sungguh leka dan kejam wife mu ini
syg...keh3...


Ku kenal suamiKU...
dia bukan jenis kaki merajuk
jadi senang la nak pujuk..
(x gitu syg...??)

Jadi tuk dinner hari ni
awal2 lagi iena dah sediakan barang2 yg nak
masak...ptg ni tinggal campak2 dlm kuali
periuk..dan hasilnya jadilah lauk tuk
kami mkn dinner nanti...hihi...

apa pun I LOVE U SYG
mmg spoting gituu..

16 comments:

azzamoro said...

eina dah ketagih main game ape kt FB? hehe

Anonymous said...

hhaha der2 jer kalu a.yip senang jer kalu tak der paper, utk makan dia senang jer tapi syarat k.tinie lah yang kena bayar tu lah balasan kalu bini malas hehhehe dia kata

Liana said...

hahaha... susah gak bila en. abang merajuk! Nasib baik tau memujuk...

mama uzma said...

kak azza :

hihihii
baru pandai main game
FarmVille tuh..makin lama
makin syok plak...

mama uzma said...

kak tinie :

hahahaa...
sama gak la ngan muse
"sape suruh x masak...mkn free
la jawabnya mlm nih.."
ari ni awal2 nak siapkan mkn..

mama uzma said...

kak tinie :

hahahaa...
sama gak la ngan muse
"sape suruh x masak...mkn free
la jawabnya mlm nih.."
ari ni awal2 nak siapkan mkn..

mama uzma said...

liana :

hihi...
tapi en abg ku mmg baik..
x majuk lama2...

** Perfect Love ** said...

sib baik tak majuk lama... kalau tak lagi besarla modal nya nak pujuk.. hihi~~

tak sangka.. iena pun dah ketagih main game FB.. haha

Softtouch [Hanim] said...

sekali sekala abg merajuk, laayn jelah iena...dia lapar tu tu dia merajuk..lenkai jgn buat lag yer..he he he he

Softtouch [Hanim] said...

sekali sekala abg merajuk, laayn jelah iena...dia lapar tu tu dia merajuk..lenkai jgn buat lag yer..he he he he

MaMaQaYPo FaMiLy said...

hehe... Iena dah addict cam mama juga? kekekke

EIJAM'S FAMILY said...

hahahhahaa facebook nie mmg sungguh melalaikan.. kiter pun selalu cam tuenasib baik suamiku xmerjauk cam cik abg sayang kamu tue..hhhuuuhu

mama uzma said...

** Perfect Love **

tu majuk2 gatai namanya...
hahaha


iena baru berjinak2 la
tu jadi mcm ketagih duk ngadap
je..hihi

mama uzma said...

Softtouch [Hanim] :

klu betui salah kita
mmg la kena layankan aje rajuk
dia tuh..klu x..bye2 la...

hihihii
insya'allah..x buat lagi dah..
kang dpt dosa blakangkn somi sbb
kan FB je..

mama uzma said...

MaMaQaYPo FaMiLy :

itulah mama
mula2 dgr org duk cita x kisah
sgt...tapi tgk adik duk main..naik
seronok lak tgk..tu yg terjebak tuh...hihi

mama uzma said...

EIJAM'S FAMILY :

huhuhu...
bukan melalaikan saje
tapi sungguh2 tramat sungguh
melalaikan...