Wednesday, January 6, 2010

cantik lg tau syg


tengok la sandle uzma ni...kita org dah beli seblum uzma pandai jalan lg..mmg dah pakaikan la walaupun x pandai jalan..hhihi...bergaya tu penting...!!nak dijadikan cita..2-3 bln uzma pakai sejak dah pandai berjalan gini lak jadinya...cantik lg tau..syg je klu masuk mazium koleksi kasut2 uzma tu...huhu...hmm leh antar gam atau jahit ke...??klu bleh mmg suka...sbb uzma comel je pakai sandle ni..lg pun senang tuk pakai gi jalan dekat2 ni...



Kami beli tuh di Studio R di Mid Valley...jadi hari tuh gi la lg tuk cari yg baru..tapi pattern mcm tuh dah x de dah..huhu...pattern yg ada tuk umur uzma tak bape nak menarik...last kami pilih yg INI(gambar dibwh)..brand yg sama gak...trykan kat uzma..tgk uzma selesa je..tanya uzma nak ke tak,uzma jawab NAK2...!!jadi kita org pun belikan la...ok gak la...comel je uzma pakai ngan kaki gebu dia tuh..hihi

1 comment:

Naz-Segalanya disini said...

uzma..lagi cun sandal baru