Friday, January 22, 2010

harap malam ni menjadi

hihihii...malam ni iena dan en abg nak kuar berdua dua2...bigboy uzma duk ngan nenda&tok ayah ye syg...bg can kat papa&mama plak ye...

jadi harap2 malam ni menjadi la plan kita org...sbb uzma pagi tadi meragam skit nak kena batuk semput..tapi iena tetap antar uzma ke school dan bekalkan ubat homepathy tuk uzma biar ada kurang klu bleh baik trus lg bersyukur..



psstt : En Abg..tolong blik awal skit yee

8 comments:

mamanoa said...

uikk...plan????hohoho..plan tmbh adik ker?????
hahhahha..tgk muvie ekk..
cian uzma..

temp. housewife said...

wah...nak keluar dating ye. have fun.

~~@lyci@~~ said...

uihhhh, jeles lah.. kita dah lame zdpt kuar together2 dgn hubby huhu..

mama uzma said...

mamanoa :

hahahaa plan tambah adik tu nanti2..ni plan suka suki je...

x pe..uzma bigboy..ok nya..

mama uzma said...

temp. housewife :

hihi
skali skala kak...
tq ya

mama uzma said...

~~@lyci@~~

alaa iena pun sekian lama ni baru la nak berdating ni..hihii
slama ni kuar bertiga x penah tinggalkan uzma

Mrs. Adz said...

uih..plan nak kemana tu..hihii

Naff said...

Wahhhhhh best tu..harap2 manjadi la planing tu!! bila lagi nak berdua2an mcm dulu2 kan he he he..enjoy!!