Friday, January 22, 2010

kembar uzma....!!

Hahh jangan terkejut ye tgk kembar uzma ni..dua orang lagi..memang seiras betul muka anak2 ni ngan uzma...hihi..uzma pun pelik bila tgk kawan dia yg seakan dia..klu kata kembar pun orang percaya...hihi...suka sgt2 tgk...klu tak caya tgk lah pic kat bawah ni..telek jgn x telek...hihhi





ni gambar uzma masa baby..yg kemba uzma ni baby yg iena jaga skang..baby danish..menurut mama danish..masa ngandungkan danish dia suka tgk uzma..malah suka tgk gambar uzma melalui blog ni...tu terkenan skit tuh...ada iras2 kan



Hshh yg ni mmg copy habis..ni sepupu uzma..said nama dia..uzma tua 2bln je..tapi perwatakan mereka jauh beza...uzma lasak aktif tapi said ni baik lembut manja je orgnya..muka pun nampak baby2 berbeza ngan uzma yg nmpak matang..tp mmg seiras sgtkan..mama said suruh iena jadikan said keras tahan lasak mcm uzma..insya'allah iena cuba...





psttt : korang ada jumpa muka anak yg seiras..??

9 comments:

Umi said...

iye la, iras tul... sebaya lak tu... :)

fazemy said...

Haahla sama. Tapi aku still dpt kenal uzma yg mana. Dia tembam skit.

** Perfect Love ** said...

hak hak hak... camner leh sebijik sebijon ni???? mmg saling tak tumpah.. kihkih... nanti leh la pakaikan baju sama.. mesti lagi sebijik

~~@lyci@~~ said...

yg sepupu tu mmg seiras betul..

zue @ annaleeya said...

yelah.... ada iras2 tu.. yg sepupu tuh cam adik badik jer kan?

Ibu Aqil-Aqilah said...

yes.. mmg cam ada iras kan.... :-)

Manjakusayang said...

hehehehe... jeles...jeles... sebiji sejibon le... memang kalo kata kebo org caya punya ler... Paling suka tang pipi dia tu!

Mama_Aqish said...

ada seiras sikit..kat dunia ni ada 7 orang muka serupa dengan kiter kan...so ni maybe salah sorang yang sama muka dengan uzma...

mamanoa said...

haaa...da serupa da..tp nmpk uzma keras skit..yg lg sorg muka nmpk lembut skit..
huhuuhu..