Sunday, September 26, 2010

nama seindah empunya badan

Adik uzma telah diberi nama...usia baby 2 hari nama dah dipilih sbb dah mmg ada dlm list pilihan iena cuma asalnya sebelum melahirkan adik uzma..,iena nak letak nama lain..tapi bila baby dilahirkan dan Doc letak didada iena...trus menitis air mata lihat sinar wajah pada baby...waktu tu mmg iena x henti2 ucap rasa bersyukur dan berterima kasih pada Allah atas pemberiaannya pada iena....dan bila en abg tanya..nak letak nama apa...iena trus jawab....



NUR ZAHRA bermaksud CAHAYA BUNGA/BERSERI



pada iena nama itu seindah empunya badan...tapi apa pun kita sbg Ibu Bapa yg wajib main peranan menjaga dan mendidik anak itu untuk jadi macam manakan..yg pasti semua nak anak2 jaga yg terbaik dan taat pada Allah...Insya'allah...

13 comments:

Softtouch [Hanim] said...

sedap nama dia..tahniah iena..pic bbnya mana?

Ummi Eisya said...

sedap nama tu..dah dapat sepasang..bestnye..tahniah ye..selamat berpantang..lepas ni giliran daku lak..hiksss

mama uzma said...

Softtouch [Hanim]

TQ kak...
hehe..pic baby nanti akan diletak..tunggu.............

mama uzma said...

ummi eisya :

Alhamdulillah..rezeki dpt sepasang...TQ ye..

hehehe...x lama lg awk pun akan berpantang sama...take care ye

genny da bomb said...

congrats ina...sory lambat wish sbb ingat tak update blog..dh lama tak nmpk update hehehe..

congratsss dah sepasang hehe

monamie said...

alhamdulillah! seronoknya.... ni tak sabar nak beranak gak nih! hahah..

nk tgk baby! nak tgk baby! sila upload yer kalau free! :D

Adlin a.k.a Kyra MomS said...

tahniah yea..dapat sepasang..sedap nama tu...

Hannah Johary said...

Congrats Iena! Bestnya! Dah ada 1boy, 1 girl.

Saya pun nak tambah boy 1 lah macam ni. :D

mama uzma said...

genny da bomb :

hehe..x pe..apa pun TQ ye..
Alhamdulillah dpt sepasang..suka sgt2

mama uzma said...

monamie :

mmg sronok...!!
hahh tunggu apa lg..cepat2 la..hehe

mama uzma said...

Adlin a.k.a Kyra MomS

TQ ye....
mmg sedap nama tu kan...

mama uzma said...

Hannah Johary :

TQ....!!Alhamdulillah..rezeki dapat sepasang..

hehehe...klu camtu cepat2 la dptkan baby boy...!!

AshAnas said...

Congrats! Dh sepasang anak iena.... Suka nama zahra, mmg sedap....