Saturday, February 12, 2011

bahagia...bahagia....&bahagia........selamanya...



Sape kata ada anak2 kecik ni leceh...??
sape kata klu anak2 rapat susah nak jaga...??
sape kata klu ada anak2 kecik susah nak kemana..??
sape kata klu ada anak2 kecik susah nak lepak ngan kwn2...??
hmm pada iena tak pun...ok je..anak bukan penghalang tuk semua tu..masih tetap leh wat aktiviti biasa...malah lg senang nak jaga n uruskan..hihi


Alhamdulillah..,Iena dikurniakan Muhammad Uzma sbg anak dan abg pada Nur Zahra yg sungguh bertanggungjawab dan memahami...Uzma sayang betui pada Zahra...cukup marah klu org sakat nak amik adik dia...paling penting slalu tolong iena jaga zahra..mmg leh harap sbb uzma x penah cuba sakiti adik dia...klu zahra nangis atau meragam,tanpa disuruh uzma akan pergi kat zahra dan pujuk...klu uzma berjaya pujuk adik dia..dia akan kata kat zahra "OK..UZMA NAK MAIN..." klu tak uzma akan gi kat iena "MAMA..,ZAHRA NANGIS..." maknanya uzma dah abis idea la tu nak pujuk zahra..hihi
pada kami x susah nak jaga anak2 time kecik2 ni lagi2 yg sulung dah boleh diharap..mmg senang je rasa...byk yg bleh dia tolong2...


Iena bersyukur memiliki Muhammad Uzma& Nur Zahra....mereka mmg x kuat ragam dan mudah tuk diuruskan...nak bwk kemana2 pun senang...Zahra pun dr baby sampai ke skang mmg x byk hal...x de sebab tuk kami susah nak kemana2 atau lepak ngan kengkawan janji tempat yg dibawa tu slesa tuk anak2...x de hal punya...

Iena bahagia..terlalu bahagia ngan apa yg iena miliki skang.....bersyukur dan sentiasa berdoa agar kami trus dan trus bahagia selamanya...amin.....

Uzma dia mmg x kan lupa kiss zahra..dlm satu hari tu..lbih 10x ada gak la...

Uzma main ngan zahra...
Sibuk nak pangku adik dia.....nak kiss gak tu...

Samakan muka mereka....hihi


Uzma lepak2 minum ngan kawan2 mama


Zahra yang dah pandai memilih orang...huhu


Inilah putera puteri kami yg sentiasa wat kami ketawa dan bahagia...Alhamdulillah

3 comments:

fazemy said...

Noreen tu pregnant anak laki ko tgk Zara nak kat dia. hehe.

Oklah Iena...life perfect dah. Ada spsg. Org lain yg takde anak lg sebok nak anak. Erhh cam kenal je org tu. haha. Pastu yg ada anak laki sebuk nak anak pompuan pulak. Macam2. Hidup ko? Perfect! Senang ada anak muda2 ni...dah tua esok2..anak dah besar blh jaga kita.

Aku?...cam biasa menten muda smpai bila2. hahahahaha

mama uzma said...

fazemy :

hmm mungkin la kot..sbb norin kata dia x tau lg baby apa...x nampak masa gi scan...

Alhamdulillah emy...mmg bersyukur sgt ngan pemberian Allah pd kami..alaa ko jgn putus asa..truskan usaha..insya'allah..akan ada tu nanti...iena doakan ye....

idura said...

alaolaolo.. bagusla abg uzma nih. tak ngaco adik dia yer... good boy!