Wednesday, January 26, 2011

Pap Smear..,sakit tak..??

Nak tanya ada x kawan2 blogger yg penah wat ni...??sakit tak...??iena x buat2 lg sbb membayangkan benda tu masuk kat situ..aduhai....seramnya tgk benda alah tu...klu kita wat check up ngan klinik krajaan dorang mmg bg date tuk kita wat pap smear ni..pas lahirkan uzma..nurse dah bg date tp iena x pergi pun sbb takut..masa zahra lak langsung iena x wat check up kat situ...hihi trukkan..mama iena bising iena x pergi..dia kata ni pun tuk kebaikan sendiri pastu free plak..klu kat luar entah bape kena caj....mcm mana ni...iena mmg takut sgt2 la...tgk plak pic kat bwh ni...lg la seriau dibuatnya...huhu


Eeee..........menakutkan la...


tgk lah tu..aduhai...x sanggup

11 comments:

ZiE FAUZi said...

zie dah buat ujian ni.. sebenarnya tak sakit pun kalau kena nurse atau doktor yang berpengalaman dan pandai buat kita fokus kt perkara lain dari pikirkn sakit..

zie buat kat klinik swasta dan caj tak sampai pun RM60...

linda said...

salam perkenalan iena..
linda pn sebenarnya tak buat lagi benda ni.tgk entry iena ni baru la linda tau benda tu mcm tu.waaa! linda pn takut lah huhu

my little family / kaftanbatik said...

xsakit pun Ina. cm sket ngilu je.. :-) lgpun kt xnmpk apa yg dia bt..

Anamarza said...

hampir 4 tahun lepas buat, seinagat sy la tak sakit mana pun

mariaariffbaby.com said...

huhuuhuhu..
kita pun tak wat lagi..
tapi pentingkan pap smear ni..

adianiez AIDA said...

sama ler kita.
takuuuuuuuuuuuuttt !

sygDsyg said...

salam iena, huh lma btol anum tk jenjln blog kwn2 . pap smear? eee sama la kita takut melebihi segalanya . walau da 2 anak still tk buat lgik . nk sebut pn da ngilu .

sygDsyg said...

salam eina . dgr jew da ngilu kan . sama la kita . takut melebihi segalanya . walau anak da 2 keluar Ha Ha!

Marsha said...

Awk, kite pun dah buat taun lps...xsakit pun wak. Betul cuma rs ngilu sket sgt...kejap je. Kte wat kat klinik kerajaan...xde mslh. Dorg siap bg free gift lg..terkejut kite dorg bg free gift...hehe

AshAnas said...

gi la iena, kejap je....

shakeymirza said...

heheh.. da buat ke ina? shakey tgk pun gayat..huhu
sampai skang tak buat2 lagi.. :(