Thursday, April 5, 2012

BERSAWANG

Hai semua....Assalamualaikum n slamat pagi....huhuhu tebal gila sawang lam umah ni...bape lama gaknya nak dibersihkan....mmg lama gila x buka blog sendiri apatah lagi blog kengkawan...iena lebih banyak up date cita kat FB jer.......yang watkan lagi malas nak buka blog sbb iena byk tumpu pada FB bisnes iena....ZAHRA PETAL SHOP.....Alhamdulillah sambutan amat menggalakkan....kalau nak tau apa yang iena juai...rajin2 la jenguk dan LIKE PAGE tu....hihi...pomot2.....ok...,nanti ada masa iena update lagi ye....

6 comments:

Alycia said...

ya betul.. lama btul blog ni xupdate.. Alycia slalu tgk iena kat fb jer..

adianiez AIDA said...

kembali la blogging. sini pun bleh bisnes, kan :)

mariaariffbaby.com said...

ingatkan kita jek yang merundum berblog..rupanya ramai gak mummy blog yang menghadapi sindrom yang sama :)

mama uzma said...

Alycia : hihihihi....itulah pasai...FB lebih senng n sronok skit....

mama uzma said...

adianiez AIDA : tgh amik mood nak berblog semula...rindu kat kawan2 sini...

mama uzma said...

mariaariffbaby.com : mmg ramai gak kwn2 kat sini mula slow...entah knp agaknya...