Friday, July 31, 2009

~ Mama_Aqish Giveaway ~


:: STICKY MODE ::

haha...last minute baru nak join..leh yee mama aqish..harap2 ada rezeki uzma kali ni

Mama_Aqish Giveaway @ My Cute Lil Princess



1. ADD URL Link Mama di blog list @ blog roll anda & Anda diwajibkan menjadi Follower http://damiaqish.blogspot.com/ & link semula url mama pasal contest ni & tepek as a banner di blog masing2....
:: ok..done ::

2. Contest ni terbuka untuk semua Baby Boy &Girls yang berumur dari 1 bulan sehingga ke 1-2 tahun.
:: DOB Muhammad Uzma Bin Md Mustaqim - 28 Oct 2008 - ok..menepati syarat ::

3. Hanya seorang pemenang saja yang akan dipilih, tetapi sekiranya penyertaan amat menggalakkan hadiah mungkin akan ditambah
:: gud luck big boy uzma ::


4. Sila upload sekeping gambar saje k....& sertakan sekali dengan nama & tarikh lahir anak anda



:: Nama : MUHAMMAD UZMA BIN MD MUSTAQIM ::
:: Tarikh Lahir : 28 OCT 2008 ::

5. Sila pastikan entry mengenai contest ini dijadikan sebagai STICKY MODE di blog anda & sape yang paling banyak wat komen kat Blog mama ni (tak kira entry mana pun)akan mempunyai peluang cerah untuk menang (klu baru join mcm mana lak?huhu)....
:: ok..done ::

6. Bila dah siap, tinggalkan URL link mengenai contest ni beserta nama anda & anak anda di entri ini.....
:: ok..done ::

7. Kenapa anak anda harus mendapat award MY CUTE LIL PRINCE @ PRINCESS??
:: kerana maksud UZMA (TERBAIK)...jadi anak mama mmg yg terbaik..dia lah hero dan anak yg paling comel dimata kami...anak yg bijak dan pandai mencuit hati sesiapa saje ngan sikap dan keletahnya..anak mama patut menang..insya'allah.. ::

8. Ape yang anda tahu pasal blog Mama_Aqish?
:: iena dah lama jadi follower blog mama aqish ni dr my blogger friends..setiap hari mesti terjah..mmg menarik..banyak info ttg tempat yg ada buat sales barangan baby terutamanya...(suka sgt sbb iena suka shopping..)thanks sebab sudi berkongsi info2 tu semua..byk gak cita pasal aqish..hal2 mama..dan mcm2 cerita ada dlm blog mama aqish...tu yg x pernah miss walau sehari... ::

6 comments:

azzamoro said...

good luck uzma..:)

mama uzma said...

kak azza :
tq sesangat...klu tercalon..tlg undi ya...

Liana said...

Good luck uzma...

mama uzma said...

liana :
Tq sgt2...sudi la undi klu masuk final yee...

shakeymirza said...

gud luck..boleh menang ni..
chayok...

ummuabdullahsyaakir said...

salam,insya Allah ada rezeki blh menang ni..good luck utk mama n baby boy ^_^