Tuesday, August 18, 2009

berKOMEN biarlah SOPAN

Iena x tau sape gerangan dia..
tapi komen dia pada salah satu N3 iena
betul2 buat iena TERASA HATI & SAKIT HATI....
kata2 yg agak melampau pada iena & mungkin
klu ada yg sempat membaca akan kata yang
sama....ingat la skit..yg awk nak komenkan tu
di blog orang..bukan blog sendiri..jadi jangan
sesedap  hati nak menaip tanpa pikir perasaan
orang lain...


Yang buat iena sedih sgt...iena x kenal sape orang
tu..dan nape orang tu seolah2 macam dengki atau
busuk hati pada iena..ayat2 dia skit pun x menyenangkan
hati....sampai iena patah hati lak nak berblog..
setahu2 iena..iena x penah nak komen yg truk2 di blog
sape2..tapi nape dlm diam seolah2 iena ada musuh...???
ia ker  ada yang x senang ngan iena??tapi knp?


Iena suka baca komen2 yg kawan2 tinggalkan pada
setiap N3 yg iena keluarkan...wat kan iena lagi semangat
nak bercerita...sbb ada respon...sekurang2 nya iena
tahu ada yg sudi membaca...tq korang...syggg semuanya...

18 comments:

eRiNsZ said...

abaikan jer la ina,
dunia blogging, masih lagi dunia....
ada yg baik ada yang jahat..
heheh kta golongan orang baek..hehe

erin pon pnah kena gak sindiran pedas...
tapi erin abaikan jer, lagi ramai orang yg baik ngan kiter ina...

sabar yer...

Noina said...

salam eina,

Bukan eina je yang penah kena..Ina pun penah kena juga..berkaitan dengan Nabila. Sakit hati sampai rasa malas nak buat apa2 entry. Dorang noh bukan tau apa yang kita rasa dan alami dalam menjaga anak..dan ina rasa..baik eina buat tak tau je..lantakkan..ina tak remove pun apa yang dia tulis..biarkan aje..pastu dah lupa dah..huhu..

mama uzma said...

eRiNsZ :
tq erinsz...
syg awk..awk mmg baik...!!
hihi...

mama uzma said...

Noina :
betul awk kata tu ina..SAMPAI X DE MOOD NAK WAT N3....

huhu...
iena benda yg sensitif ni mmg amik masa skit nak elok..x tau la mmg gitu..

apa pun syg ina sudi berkongsi..

ibu_arifa said...

ooo..dah remove ker? nak tau jugak apa yg org tu tulis..saya dulu pernah kena tp kat ruangan chat box..
but still sakit hati..mmg rasa nak tutup jer blog mula tuh..paling kurang nak private..lama2 pk..buat per nak ambik pusing..bukan kita tulis blog ni utk 'dia tu'..lagi satu..ramai lagi kawan2 yg berhati suci mau berkawan dgn kita..

sabar yer lah banyak2...mga'dia' akan sedar nnt.

Intan said...

La sape yg "komen" cam gitu...tak baik oooo. Kat n3 yg mana satu iena? Nak gak baca apa dia tulis tu...he he.

Tak pe iena, masih byk kengkawan yg baik2 di luar sana...ignore je lah si dia itew, maybe dia nie ada masalah mental or jeles kot ngan iena :)

flower said...

sabar je la iena.. bukan sume org suka kan kte..
hope pas iena buat n3 nie.. xde la umat tuh dtg buat kaco g..

kirana said...

be professional..

cabaran blogging gini la..
dah jadi tontonan dunia..so kena ready utk terima apa saja

Liana said...

Iena.... bersabar yer... Orang nie macam2. KAdang2 mereka dengki lihat apa yg kita buat, apa yg kita ada. Jangan ler berhenti dr berblogging! Harap2 orang tersebut insaf ler...jangan suka2 hati jer...

mama uzma said...

ibu_arifa :
hihi...dah buang dah...x mau la simpan..wat sakit hati je baca...

hmmm...
rupanya mmg ada gak yg senasib ngan iena yee...
kenapa ye perlu wujud org2 mcm tuh...??peliklah....

~~@lyci@~~ said...

alah buat tak tau jer iena..
yg penting ni blog kita.. suka hati lah kan nak buat entry apa pun.. jgn layan sgt.. mmg kita tak boleh puaskan hati semua org.. yg penting hati kita puas, betul x??

apa-apa pun alycia harap iena tak give up nak berblog... baik apa blog ni.. dapat ramaikan kenalan kan kan kan...

mama uzma said...

Intan :
tq..iena tahu masih ramai yg sudi berkawan ngan iena...

lantak pi sama 'DIA' si hati busuk...!!hahaha...



Flo :
itu la flo...rambut je sama itam..hati lain2...depan nmpak baik..blakang hampeh..!!

mama uzma said...

kirana :
Ohh..tidak...!!
hihi..iena faham kak...
cuma terkejut & x sangka je sampai ada yg sanggup wat mcm nih...huhu..

mummyseri said...

salam iena..
ala yeke teganya org tu wat mcm tu kat iena..
mmg x dinafikan kalo kena kat seri pon..msti seri sedih..
tp tu la nk wat camana tgn org mulut org sukeati dia je kan nk kata n taip apa..agaknye mmg jenis yg x reti nk jaga ati org dia kire ati dia je..eh..mcm geramm plak..sowy

yg pntg eina jgn sedih lg yek..ramai lagi kengwan eina yg baik kat sini ..hehehhe trmasuk kite tak?...
uzma kan ada sbg penghibur hati..:)

my little family said...

ala..MA xdan baca la komen 'busuk' tu tp yg pasti mesti nama dia tak letak kan? sbb dia takut... sabo je la..mgundur maknanya kita takut..pedulikkan dia..teruskan berblogging..hehe.(kita punyer blog, kita punyer suka la kan? )

mama uzma said...

~~@lyci@~~
hihi...apa yg penting...??
hati puas ekk...




mummyseri :
huhu...ia...x tipu wak...
biarlah suatu hari ni DIA akan dapat balasan atas apa yg dia buat...


MA :
haa..tau x pe..klu berani nape x kenalkan diri kan..hampeh...!!

Umi Nawfal said...

org jahat mmg xleh tgk org lain senag walau tak nyusahkan die.. abaikan jek iena!!

mama uzma said...

Umi Nawfal :
itu mcm punya org pun adakan...