Tuesday, August 18, 2009

Ya Allah.....

Salam semua...bacer nie..
(mama iena e mail iena pagi tadi...)

Semalam siaran RTM di Negeri Pahang tergempar ramai orang
terdengar bunyi dentuman yang sangat kuat di susuli gempa bumi selama 3
minit, mungkin ini tanda2nya........

kpd semua yg bergelar muslim,hari nie pakar meteorologi bhgn bunyi dr Rusia
m'dapati sesuatu bunyi ganjil spt ngauman raksasa dr bwh mantel bumi.menurut
para ulama kemungkinan besar itu ialah suara Dajjal y b'usaha utk naik ke
muka bumi.oleh itu,kte disuruh sentiasa x berhenti azan dan solat,sebarkn
kpd umat ISLAM yg lain...Amanah!! Wallahualam...



KITA YANG MENENTUKAN DIRI KITA


Jgn skip utk bace nieh, Sebarkan kalu sayang pada islam..

BAHAYANYA KARTUN POKEMONPOKEMON dan BINATANG2 yang ade dalamnya???

POKEMON bermaksud saya yahudi,

PIKACHU bermaksud jadilah seorang yahudi,

CHARMANDER bermaksud ALLAH itu lemah(..nauzubillah)...jadi....

tolonglah SEBARKAN kepada rakan2 chat korang semua......Protect
Our Population Of Islam.... sumer org yg ade yahoo messenger (ym), tolong
jangan add org yg id die macam ni: anamuslim_...cute_ 97@yahoo. com die cuba
nak murtadkan org Islam.

7 comments:

miela77 said...

Mama Uzma..daku amik n tepek kat entri ye...

Intan said...

Ya Allah iena, betul ke email tu??? Kalau lah betul...dekat nya kita dengan kiamat!

kirana said...

betul ke ni ..huhuhu
takutnyaaa

yg pokemon tu dah tau mmg tak elok tp tak tau maksud dia apa

mama uzma said...

miela77 :
amik kak..bagus2..sebar2kan..



Intan :
kak..nauzubillah...
mmg takut klu ianya benar..


kak kirana :
x pasti...
tapi klu betul...??ya allah...
byk2 kan la berdoa....

azzamoro said...

takutnyer..thanks for sharing..

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
mummyseri said...

iena..
tq kongsi ni..
slama ni xtau pon ni br tau..