Tuesday, August 18, 2009

CONTEST BEFORE & AFTER MAKEOVER

Sticky Mode yg dh ditempek gam cap gajah..akn berada di ats sekali hngga 14 August.. fr new entry mcm biasa lar pls scroll down..



join contest lagi...hahahaa...rasa seronok plak..slain memeriahkn majlis, bleh gak jumpe kengkawan bloggers yg lain..menang kalah tu ada..yg penting kita happy..tapi klu menang lagi la happy...hihi..

Contest Before & After Makeover (jgn hoverr dh lar wehh) ini dianjurkan oleh kak echa..cam biase klu dh nama pun contest, harus lar ade syarat2 gamaknyer..

Menjadi FOLLOWER di blog ini
DONE

Nyatakan LINK blog ini dekat entry memasing
DONE!

Jadikan contest ini sebagai STICKY MODE .. senang nak semak balik nanti..
DONE

Aplodkan sekeping gambar anda yang suci tanpa makeup (blom make over) dan sekeping lagi gambar selepas di make over...
DONE!

Ceritakan sikit tentang gambar tersebut (bila.. dimana.. untuk apa diambil) - (gambar banner contest mesti ada yeee..)




JANGAN ADA YANG MUNTAH DARAH TGK GAMBAR KU NI...

v
v
v
v
v
v
v
v









Ok..untuk makluman kengkawan...gambar iena masa iena tgh ngandungkan uzma...tgh mabuk2 lagi ni..baru 2 bln lebih gitu la...dan org kata..klu ngandungkan anak lelaki ni muka mak mmg x berseri dan nampak comot x bermaya...hmm...mmg betui pun..tgk la gambar seblum di make over tu...x sanggup nak tgk..sedangkan waktu tu muka ku da do tepek ngan bedak bagai...Nak dijadikan cerita...cousin iena kawen..iena yg sentiasa nak nampak cantik..(cantik ker...??)telah minta di make over kan oleh mak andam iena..(mmg kawan iena..senang..)untuk ke majlis tu nanti...iena nak muka iena nampak berseri x kusam walaupun waktu tu iena mmg tgh mabuk2 lagi...dan..taraa...itu lah hasilnya....iena mmg berpuas hati dgn sentuhan hasil kawan iena tu....ini lah tujuan iena make over muka iena...

wahh...arap2 kali ni ada rezeki ku...keh3..

23 comments:

~~@lyci@~~ said...

uihhh, dah macam2 contest lak ada..

anyway, gud luck yer!!

azzamoro said...

goodluck eina...:)

Softtouch [Hanim] said...

rajin mama ezma masuk contest...gud luck iena...

mama uzma said...

Tq semua....
saje memeriahkan lagi contest tu...
korang pun join la..x ramai lagi penyertaan tu...

MaMaQaYPo FaMiLy said...

wow!! semoga berjaya k!!!!

MaMa UzMa mmg CUN habis....

Ibu Ayra said...

gudluck iena... mancungnya idung...

Mama Qaseh said...

Wahhh memg santekkk laa Mama Uzma nie kan..tk make over pn tp natural beauty Yang..vote for u..

mama uzma said...

MaMaQaYPo FaMiLy :
tq mama...hargai ngan pujianmu itu...




Ibu Ayra :
tq kak......
mancung semula jadi tuh...keh3

mama uzma said...

Mama Qaseh :
terharu sgt ngan pujian mama qaseh..tq yaa....

kirana said...

gd luck..semoga berjya.

baru nak kata...wah cantiknya ina mekap...rupa2nya mak andam yer mekap hehehehe

mama uzma said...

kak kirana :
tq kak...

keh3...
pandai sgt la iena bermekap...

Nana said...

good luck ek

mama uzma said...

Nana :

tq ekk...

mummyseri said...

mama uzma..
ttp beseri seri je walau peknen..
k good luck ye :)

mama uzma said...

mummyseri :

ehh..ia ke berseri...
huhu..nampak comot la...
apa pun TQ sesgt yee...

monamie said...

clap2... memang nmpak different! good luck ha! ;D

mama uzma said...

monamie :
wahhh...TQ2...

Puan Iza said...

rajinnya masuk contest....moga menang :-)

mama uzma said...

Puan Iza :
hihi..cuba nasib..
mana tau ada rezeki nak menang ker...

Precious said...

Wooo ... caya ler! Cantik bangat!! Pandai bermake-up yer!

AziE-rAh said...

mama uzma,
blh ajarkan saya mcm mana nak wat sticky mode.
saya buat, tp jd kejap jer...

Anonymous said...

iena
mmg berbeza awk make over
gud luck ye

Anonymous said...

kak iena
gud luck...!!