Tuesday, March 23, 2010

main kutu

Setelah berfikir2 dan baca pendapat kengkawan..iena pilih yg medela free-style..tapi ada sorang kawan iena ni kata ada yg buat secara bermain kutu..jadi iena nak minta tolong kengkawan,tahu tak sape2 yg buat mcm tu lg...??mana tau iena leh join ker...??hihihii....jd duit yg nak wat beli cash tu dpt la beli benda lainkan...hihi...bantuan kengkawan amat2 iena hargai...tq

10 comments:

Siti @ nurie said...

mama uzma>>.try tanya pemilik blog sri suri..nama dia haza ( 0136042348 )...

Mama_Aqish said...

kutu???my peberet...kiter pun suka main kutu...uiks...lari tajuk plak...kiter tak tau la sape ada wat kutu utk tu...nanti kalo ada kiter rodger2 k

JaNnAh said...

iena cub atgk kat sini : http://littleposhykidzshoppe.blogspot.com/

mama uzma said...

kak siti :

apa link blog kawan tu kak...??

mama uzma said...

mama aqish :

klu main kutu yg tu iena pun suka mama...hihihiii...

ok apa2 gitau ye...

mama uzma said...

Jannah :

tq2..
iena gi ketuk pintu skang..hihi

mama uzma said...

Jannah :

tq2..
iena gi ketuk pintu skang..hihi

mamanoa said...

cuba http:/mylilaida.blogspot.com
ni kawan akk, akk pun bli FS dkat dier..dia ni laktasi kaunselor..bln ni nyer magazine PA&MA ada kuar artikel dia..nama aishah...ramai yg knal dia ni..

Siti @ nurie said...

www.srisuri.com....

Nuriman Shop said...

ina.. ada blog. or forum mmg dia wat belian utk medela secara bayaran kutu.. tp kalau ada kwn ko wat lg bagus.. ko confident skit kan.. hehe..