Friday, March 19, 2010

yang mana OK ye...??

iena tgh mencari2 la set pam susu yg elok...tak tahu nak beli yg mana..klu leh kita beli mahal biar la memuaskan hati...iena berminat ngan set AVENT ni sbb masa uzma pun pakai botol AVENT tapi sepupu kata MADELA lg elok..iena plak ada masalah nip*** tenggelam..jadi sepupu kata MADELA membantu tarik nip*** ni...so ada x kawan2 pakai brand2 mcm ni...??memuaskan hati tak..??hihihihii


4 comments:

mamanoa said...

iena..dedua tu akak guna..memula akak guna avent(akk-bli UNO)so ade manual dgn electric. pkai avent smpi umo imran 8bln pastu try medela free-style...dedua akak suker.
yg medelaFS tu akak suka sbb dia snang nk pkai,smbil drive pun bleh pam..smbil buat keja kat opis pun bleh..xyah pegang..setengah jam insyaAllah da cukup pam 2-2 belah..

yg avent ni akak suka gak(kalu xder letrik bleh pkai manual) skang yg manual akk bg kawan pinjam..

kalu dr segi suction akk suka avent..sbb kuat skit..tp medela suction dia pun ok gak..kiter bleh control..

alang² nk membei bli FS la..skali melabur xsalah..iena nk bli kat saper jer..akak main kutu jer bli..xsanggup nk kuar duit sejelepuk..tp avent trus bli je..

Nuroll said...

Vote for FS!

Siti @ nurie said...

exctd mama sorang ni nak BF..akak pun dah mula main kutu utk beli BF ni...tapi akak blei yg spectra 3 punyer...

mariaariffbaby said...

dear..please check my previous entry

http://mariaariffbaby.com/2009/12/28/mbp-vs-mebp/

and guess wat..kita dah beli yang electric nya for 2 nd baby nanti