Monday, April 26, 2010

$hOpP!Ng

Dah lama x cita pasai shopping2..ala x la ia2 shopping pun..hehehe...masih lg shopping brg2 uzma..untuk adik blum lg..masih terlalu awalkan...



sape pengguna setia Avent mesti tau kan yg Avent ada kluarkan botol baru..botol tu agak perang skit..yg lama mmg putih jernih...dan harganya melampau2 lak naiknya..huhu..tp klu dah kata pengguna setia tuh..sanggup la laburkan demi keselesaan anak tersayang...baru2 tu beli dua biji botol..satu biji harga RM43.00 klu x silap..harga botol lama dah lupa..hehe...Baru ni ada JCard Day kat Wangsa Maju..borong lg 4biji botol...ok la ada 20% less...susah nak dpt tau...dan botol lama uzma semuanya ada 8 biji dah dibungkus tuk dibuang..syg sebenarnya sbb masih cantik n x rosak...tp sbb da hampir setahun lbih pakai...tu yg tukar baru..



Sabtu gi KLCC..tujuan utama nak gi beli Bedak Mother Care uzma yg dah habis dan cari hadiah tuk birthday anak buah...tapi sedihnya brand Mother Care dah x kluarkan lg prodak Bedak debu tuh...hmmm...x tau nak beli brand apa sbb uzma mmg serasi ngan mother care je...Gi parkson apa lg cuci2 mata la tuk cari hadiah...en abg melayan uzma disudut mainan..jadi senang la iena cari hadiah tuk anak2 buah iena..dah setel semua..gi mamam isi perut...dah tu klu dah sampai KLCC nak masuk Toys "R" Us mmg x sah la...dan sempat juga Uzma rembat mainan baru...sampai minta wat pilihan kot2 uzma pilih yg murah skittt...tp dia tetap ngan pilihan dia...uzma2..pandai ye..

No comments: