Thursday, April 8, 2010

memalukan je...ada aku kesah...!!

Dah lama iena tinggalkan zaman meMANJAkan diri nih sejak ada Uzma...dan malam td pergilah lepaskan geram pergi ngan mama dan adik..Ohh uzma semestinya diTINGGALkan ok ngan En Abg...hehe...klu x jgn harap la iena dpt buat...


Iena cita la ngan Puan tuh kononnya muka kulit muka iena jadi truk disebabkan awal2 pregnant tu iena alah truk n malas nak jaga muka..cuci muka pun malas apatah lagi sapu2 serum ke krim ke...hahahaa...konon logik gila la alasan tuh...Puan tu senyum je....


Dan mula la operasi membelek2 muka..mencuci..menyental bagai...pas dan wat stim tu semestinya lak operasi membuang bijik2 kematu tu kan..di situlah yg membuatkan iena malu habis...hahaha...Puan tuh tanya..dah bape lama iena x buat Facial nih..sambil gelak iena jwb..,DAH LAMA GILA....!!Puan tuh jwb patut lah samapai kuar byk gila n kematu2 habis..huhuhu sakitttt Ooooo...beria2 Puan tuh tekan tuk kuarkan...n Puan tu kata lagi dua minggu kena dtg lg..dia kata sayang..muka x de jerawat tp byk kuar bintik ni...wat kulit x licin je...huwaaa...malu sudah...ok2 pasti ni sure dtg buat lg Puan...I nak CANTIK ok....!! cantik bukan tuk ditunjuk2 tapi tuk suami tersayang jugakkan...hehehee.....


ok ni PIC yg terbaru...kandungan baru nak masuk 4bln tp jibamnya da semacam..

9 comments:

fazemy said...

Badan jibam sbb kena sumpahan kutuk aku mok slalu. hehehe. Klw ko dpt baby girl pastu muka iras aku mmg tak sia2 la aku g bertapa 40hari unt belajar jadi sumpah-sumpah. kekeke.

Alah oklah tu muka takde jerawat. Cun jekk..

mama uzma said...

emy :

hahahaa...mana ada aku kutuk2...usik2 adalah...x pe tunggu pas preg nanti ehh...slim blik walau da anak dua..keh3...

x mau ahh muka baby sama ko...ko muka garang...klu mama dia ok..lembut je...wakakkaa

Puan Iza said...

dapat gak tgk pic terbaru ina yg peknen nie.....jibam pun tak per...sbb ada isi hehehehe

kirana said...

hihi tembam dah awk ina :P

mama uzma said...

Puan Iza :

hehehe
kak bukan senang nak berkeadaan mcm ni so ni la pluang nak tunjuk..
ya betuii jibam ada makna org kata

mama uzma said...

kak kirana :

:-)
comel tak kak..keh3

AshAnas said...

uiks cepatnya dh jibam dh, hehe... ms preggy uzma dulu, jibam tak?

mama uzma said...

AshAnas :

hehe...shira masa pregkan uzma muka tak tembam sgt tapi 3bln perut dah besar mcm 5bln..kali ni muka bdn nampak berisi lg2 tang punggung tapi perut comel lg walaupun nak masuk 4bln dah..hehehe

AshAnas said...

girl plak kot... hihi...