Thursday, April 8, 2010

TOLONGGG....mana dayang ULAR nih.....!!!



Sebelum tuh nak gitau Pic ni iena amik dr blog kwn iena...

Masa iena buka blog kwn iena ni iena dah mengucap panjang...sebabnya bukan saje geli tapi slama ni klu iena masuk BILIK TERMENUNG ni sambil termenung iena slalu sgt pikir bukan2...contoh yg ni lah...mcm mana la klu tgh elok2 duk termenung tiba2 terkeluar kepala U ni...x pun tiba terpancul depan mata..Nauzubillah...minta dijauhkan..itu yg mampu iena berdoa...dan kali ni bila iena tgk blog kwn iena n betui2 terjadi buatkan iena fobia nak masuk blik termenung...huwaaa....sungguh iena takut....!!!

8 comments:

Wansteddy Tales said...

wa! ngeri gile. sep bek sedar klu tidak... nauzubillah... bnyk2 tmpt kat situ pulak ular tu landing.

cikbedahlaser said...

errrr eeee geli... ooohh tidakkk
sy dh la geli dgn ular....

dlu kan masa kecik2.. biasa la org kg kan...
kwasan umh plak dekat dgn klapa sawit.. mmg selalu la ade ulr dlm jamban... sbb jmban kan sejuk...
eeeeee seram lak ai.. tetibe terbantut xtvt ke jamban...nk cri pampers la... uhuhuhuhuh

mama uzma said...

Wansteddy Tales :

huhuhuuu
mmg ngerikan..x sanggup nak tgk
Pic tuh...

mama uzma said...

cikbedahlaser :

iena pun geli..nak padam je N3 ni tp nanti kengkawan x sempay baca lak

itulah fobia lah...huwaaa...x kan
sampai nak pakai pampers kot...mcm mana nak buat ekk

AshAnas said...

hehe, sama la kite suka termenung yg bukan2 klu dok dlm bilik termenung.... tp ngeri gila klu it's really happen to me... mudah2an dijauhkan, ameen....

cikbedahlaser said...

kak... sy nk kopi pes gmbr2 akak ni ye.. heheheheh ngeri..tp ade cite.. akakakak geli2..
pssttt.. td masuk blk termenung pon dh ragu2 dah.. uhuhuhu fobia sudah mari..

Softtouch [Hanim] said...

sy pun kdg2 sellau terpk kot2 u ni muncul bila sy kat toilet..takutnya...meremang haa bulu2 semua ni tgk n3 ina nie...

shakey said...

tak pernah terfikir langsung sal ular dalam jamban.. tapi selalu terbayang keluar tangan hantu je..heheh..
sebab dulu selalu diaorg cerita sal hantu jmban yg keluar tgn dari lubang jamban..rasanye ular ni lagi seram dari hantu...
kalau kena patuk habes .... :(