Wednesday, August 11, 2010

"HANTUUU.......HANTUUUU..........."

Cerita perihal uzma lagi...(jgn ada yg jemu yer....)
dua hari yg lepas sedang iena ralit siapkan beg baju uzma untuk ke school esok...tiba2 iena dengar uzma memanggil2 iena dari jauh...iena cuma nyahut je panggilan uzma tanpa pandang ke arah dia...(apa la iena ni kan..)tau2 uzma dah dekat ngan iena..dia panggil lg...

"ma..mama..."

"iya sayanggg....."

"ma...eee hantuuu....hantuuu...." (sambil jari comel dia tunjuk muka dia..)

Ya Allah...terkejut satu hal...geram satu hal..klakar pun ia gak...mana tak nya..
terkejut sbb mana dia tau sebut HANTU tu...geram sbb dia main bedak...klakar tau plak maksud HANTU tu apa..ker kebetulan yer...??tp pastu uzma wat gaya konon2 nak takutkan iena sambil sebut HANTUUU...HANTUU....ngan nada sora yg besar.....ishhh uzma ni ada2 aje tau.........



Auntie2 tgk la muka uzma yg semakin noti2 ini yer...





3 comments:

~~@lyci@~~ said...

amboi.. uzma dah pndai dah sakat2 mama ekk hehe..

Yan said...

cite pasal antu ni..
yan sejak dua menjak ni.. ske wat2 jadi antu.. maka meraungla budak qis ketakutan hehe

Marsha said...

Dah pandai big-boy ni. Nt leh la jaga adik nt...=)