Monday, April 18, 2011

kisah Ahad lepas

Entah apa la jiwa ni kacau sgt sampai betui2 la rasa x de mood...........mmg ada point jiwa tu kacau...org kata bersebab la..tapi menjadi2 plak kacaunya...tp layan suami dan anak2 tetap mcm biasa tp dr raut muka mmg terjelas ada yg x kena pada Iena...Iena mmg moody la hari tu..sampai org2 duk msg call pun iena x kosa nak layan... Suami tercinta la yg melayan bawak kesana kemari...tanya nak gi mana..asal kuar aje dr mulut Iena..,En Abg bawak tanpa menolak walhal tempat yg dituju tempat yg paling dia x suka...huhuhu...Sungguh sronok sbb dah lama gila x jejak kaki kat situ...dah sampai..jalan2 cuci mata...cuci wet kat tempat anak2...dah tu cuci mata tuk diri sendiri lak tuk hiburkan hati yg lara...cewahh...over...!! Danggg............!!x berkelip mata Iena pandang kesatu arah yg akan dpt pulihkan mood Iena...lalala...........yg pasti En Abg mesti x kisah dan akan suka ngan pilihan Iena......urmm dah dapat yg suai trus tunjuk En Abg dapat lampu ijau apa lg...bayooorrrlah kan...hmm puas hati sgt...cuba teka..apakah ia...?? taraaaa..............ok kan..ok kan.....!!hihiihi...........mood pun kembali ok ala ala la....

2 comments:

zura said...

amboi, shopping sakan nmpak..ada sale ke?? nk cari2 gakla..hehehe

mariaariffbaby.com said...

hahahaha
kita pun..if mood kacau misti shopping kasut

terus pulih dari moody :P